LILLY-RADNJA-KALENIC-2011-4 - Copy
PERTINI-3D-crvena-2
IMG-3ddaf23e4eb18c6b8462dfbe701da6ee-V
HK-NBGD
LILLY_Cuprija_Apoteka - Copy
IMG-1d2517e4efe3b0574e73845c28a6da28-V
20190530_140803
IMG-3e2f4a2f9bf1399f263109f40dd3c0f7-V
KOMPRESOR-ITALAUTO-NBGD-4 - Copy
hostel-tash-in-1
duomo-1-1
forex-reklama-tabachino-2-1
20190522_150412

Eurodisplay

Eurodisplay

Reklamiramo Vaše snove

Mi smo profesionalci. Dozvolite da Vam dokažemo.

LILLY-NIS - Copy
Svetleće reklame

Svetleće reklame spadaju u najefektnije i najtraženije outdoor reklame. Razlog je prost. Uočljivije su od drugih reklama, primenom novih tehnologija mogu se postići veoma zanimljivi efekti a zahvaljujući led diodama potrošnja struje je svedena na minimum.

LILLY-RADNJA-KALENIC-2011-4 - Copy
3D reklame

3D reklame sa led diodama daju novu dimenziju u privlačnosti. Možemo vam isporučiti trodimenzionalne svetleće natpise, a isto možete dobiti razne oblike, recimo Vaš znak i logotip u 3d obliku ukrašen led diodama.

Svetleći totemi

Totemi predstavljaju vertikalno postavljene reklamne panoe, najčešće označavaju da je poslovni objekat u blizini. Svetleći totemi kao statusni simboli efikasno će olakšati klijentu da vas uoči i poveća svoje saznanje o vašem brendu.

31-2
Led reklame

Takođe su atraktivne i pravougaone kutije i kutije nepravilnih oblika od pleksiglasa ispod kojeg se nalaze led diode kojim upravljaju procesori koji im omogućuju da se po unapred zadatom principu pale, gase, menjaju boju i “šetaju” ispod panela.

reklamne-table06
Bilbordi

U ponudi imamo i štampu bilborda. Od idejnog rešenja i grafičke pripreme i štampe do kompletne montaže i razvođenja instalacije za rasvetu.

telefonija-cirada-1
Brendiranje

Brendiranje preduzeća obuhvata sve usluge tako da vam možemo brendirati spoljašnost i unutrašnjost zgrade, izloga i vozila uz odgovarajuće toteme, bilborde i reklamne pultove.

auto-grafika-11
Auto grafika

Brendiranje vozila, automobila, kombija i kamiona je vrlo efikasan vid reklame jer pokazuje vaš brend i reklamu gde god su vozila. Neretko klijenti uspostavlaju kontakt tek kada ih reklama na vozilu asocira na njihovu potrebu.

IMG-e81c69e54da815777928515533f536d6-V
Digitalna štampa

Digitalna štampa visoke rezolucije ima veliku primenu u indoor i outdoor reklamiranju.  Štampu radimo na svim formatima i podlogama (PVC folije, papir, mash, cirade i sl.)Štampa velikih formata.  U ponudi su razni plakati nalepnice i štampane reklame i slično.

SIXT_AERODROM_unutra
Reklamni pultovi

Dobro osmišljeni reklamni pultovi ostavljaju klijentu ustisak poverenja i izdvajaju vas od drugih.

Kreacija i proračun

Nijedan posao nije nemoguće uraditi!

Svaki posao počinjemo dogovorom sa klijentom. Taj dogovor se sastoji od njegovih ideja, na osnovu kojih mi ponudimo idejno rešenje. Kada na usvojimo idejno rešenje, prelazimo u njegovu realizaciju. Bira se vrsta reklame, najkvalitetniji materijali i utvrdjuje se datum početka radova i rokovi za njihov završetak. 

Ni jedan detalj se ne prepušta slučaju, niti improvizaciji. Proračuni obuhvataju i poslednji šraf. Jedino je to ispravan put kao obostranom zadovoljstvu, profesionalizmu i estetici. Reklama mora da privuče pogled budućeg kupca, jedino smo na to skoncentrisani i usredsredjeni.

Zašto izabrati nas?

Why Us Image
20+ Godina Iskustva i Znanja

Iskustvo nam ne manjka. S toga možemo da se pohvalimo da nastale probleme rešavamo brzo i efikasno.

Profesionalno+ Po dogovoru

Dogovor pre početka i u toku radova, kao rezultat daje sjajnu reklamu.

1000+ Završenih Projekata

Odavno smo prestali da brojimo. Ali znamo da je brojka ogromna.

Izgradimo reklamu Vaših snova

Poverite nam Vaše zamisli. Pretvorićemo ih u prelepu reklamu, uz pomoć koje će te podići poslovanje na jedan viši nivo, a ujedno i brend vaše kompanije.

Imate pitanja? Treba vam procena reklame?

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju.

+381 63 307 897

Izaberite Valutu
RSD Serbian dinar
EUR Euro