Services

Naše usluge

Svetleće reklame, 3D reklame sa led modulima, svetleći totemi, brendiranje svetlosnim reklama, digitalna štampa na različitim reklamnim podlogama, 3D reklame, auto grafika, reklamne table, bilbordi, reklamni pultovi… Spisak naših usluga zaista nema kraja.

LILLY-NIS - Copy
Svetleće reklame

Svetleće reklame spadaju u najefektnije i najtraženije outdoor reklame. Razlog je prost. Uočljivije su od drugih reklama, primenom novih tehnologija mogu se postići veoma zanimljivi efekti a zahvaljujući led diodama potrošnja struje je svedena na minimum.

3D led reklame

3D reklame sa led diodama daju novu dimenziju u privlačnosti. Možemo vam isporučiti trodimenzionalne svetleće natpise, a isto možete dobiti razne oblike, recimo Vaš znak i logotip u 3d obliku ukrašen led diodama.

Svetleći totemi

Totemi predstavljaju vertikalno postavljene reklamne panoe, najčešće označavaju da je poslovni objekat u blizini. Svetleći totemi kao statusni simboli efikasno će olakšati klijentu da vas uoči i poveća svoje saznanje o vašem brendu.

Brendiranje

Brendiranje preduzeća obuhvata sve usluge, tako da vam možemo brendirati spoljašnost i unutrašnjost zgrade, izloga i vozila uz odgovarajuće toteme, bilborde i reklamne pultove.

Digitalna štampa

Digitalna štampa visoke rezolucije ima veliku primenu u indoor i outdoor reklamiranju. Mi imamo mogućnosti da zadovoljimo najzahtevnije korisnike. Štampu radimo na svim formatima i podlogama (PVC folije, papir, mash, cirade i sl.)

Led reklame

Takođe su atraktivne i pravougaone kutije i kutije nepravilnih oblika od pleksiglasa ispod kojeg se nalaze led diode kojim upravljaju procesori koji im omogućuju da se po unapred zadatom principu pale, gase, menjaju boju i “šetaju” ispod panela.

Auto grafika

Brendiranje vozila, automobila, kombija i kamiona je vrlo efikasan vid reklame jer pokazuje vaš brend i reklamu gde god su vozila. Neretko klijenti uspostavlaju kontakt tek kada ih reklama na vozilu asocira na njihovu potrebu.

Štampa velikih formata

Štampa velikih formata ima prednost u brendiranju vaših izloga zbog velike vidljivosti. Takođe vam možemo štampati i postaviti rupičaste mash podloge otporne na vetar i druge vremenske prilike sa kojim možete pokriti fasade zgrada.

Swing reklame

Izrađujemo i reklamne table kako za unutrašnje obeležavanje tako i za spoljno obeležavanje. Veoma su praktične i a table na kojima možete ispisivati dnevnu ponudu radnje i sl. Takođe i razne putokaze, table za označavanje, signalne oznake i dr.

Bilbordi

U ponudi imamo i štampu bilborda. Od idejnog rešenja i grafičke pripreme i štampe do kompletne montaže i razvođenja instalacije za rasvetu.

Reklamni pultovi

Dobro osmišljeni reklamni pultovi ostavljaju klijentu ustisak poverenja i izdvajaju vas od drugih.

Metal Cards Srbija

NOVO! Ekskluzivne, luksuzne, neuništive, metalne vizit kartice, sa NFC čipom, tehnologijom koja Vam brzo, lako i efektivno omogućava, čuvanje, deljenje i prenos relevantnih personalizovanih podataka.

I to nije kraj...

Eurodisplay & MetalCardsSrbija
3D reklame od inoxa, mesinga...

3D reklame i slova od inoxa mesinga i drugih metala idealni su za brendiranje zgrada, ulaza, predvorja i pultova. Po želji mogu biti ukrašene sa led diodama

3D reklame od medijapana, klirita...

U poslednje vreme veoma su tražene reklame i 3d slova od medijapana koji uz specijalnu zaštitu može da odoli raličitim vremenskim uslovima. Reklame od medijapana su idealne i za vanjsko i za unutrašnje brendiranje.

Gravirani materijali

Zahvaljujući našim mašinama za graviranje možemo gravirati metalne table, table od drveta. Uz CNC graviranje, vršimo prorezivanje i izradu slova. Takođe možemo za vas brendirati razne materijale i predmete laserskim mašinama. Materijali : Tekstil, Koža, Drvo, Metal, Alubond, Staklo, Ogledalo, Klirit, Dupla graverska plastika. CNC mašina je dimenzija 4×1.5m , Laserska graverica 130x90cm, Laser Marker mašina ima radnu površinu od 20cm.

3D reklame od stiropora, stirodura...

3d reklame od stiropora i stirodura su dugotrajne reklame otporne na atmosferske prilike, toplotu, vlagu, mraz, UV zračenje itd. Ove reklame su idealne za opremanje izloga radnji, sajamskih štandova … Prednosti su im brza izrada, mala težina, otpornost, laka montaža i cena izrade.

Ostvarimo Vaše snove

Svako ko se bavi poslovanjem, biznisom ima poseban san. taj san se tiče odredjenog nivoa uspeha. Uspeh je jedino zagarantovan reklamom i reklamiranjem. Tu mi stupamo na scenu. Pomažemo Vam da ostvarite snove.

  Imate pitanja? Treba vam procena reklame?

  Pozovite nas za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju.

  +381 63 307 897

  Izaberite Valutu
  RSD Serbian dinar
  EUR Euro