Projects

Naš rad

Preko 1000 projekata za više od dve decenije rada

Svakom projektu pristupamo kao da nam je prvi projekat, tj onaj sa kojim treba da dokažemo da smo profesionalni, odgovorni, stručni, sposobni i voljni da damo sve od sebe.

Najnoviji projekti

Metal Cards Srbija

Novo na tržištu vizit kartica. Metalne, gravirane, ekskluzivnog i personalizovanog dizajna, luksuznog izgleda i što je najvažnije izuzetno praktične, usled velikog tehnološkog pomaka u sferi prekosa i deljenja podataka.

Metal Cards Srbija

NFC tehnologija prenosa, deljenja i čuvanja podataka podrazumeva da u samu biznis karticu ugradjujemo NFC čip, a njega skladištimo sve Vaše relevantne podatke. Jednostavnim prislanjanjem kartice na poledjinu pametnog uradjaja, svi podaci izlaze na displeju i spremni su pregled i deljenje.

Smart Nfc Ring

Možete da koristite svoj NFC prsten da delite Wifi informacije, veze ka web lokacijama, veze do slika, kontakt informacije ili bilo šta što mislite da je pogodno da se bezbedno prenese na pametne telefone i tablete vaših prijatelja. Skoro i da ne postoji vrsta fajla koju ne možete podeliti pametnim NFC orstenom. .jpg .doc .xls .png. mp4 .pdf .yip .txt i još mnogo fajlova, koji se najčešće koriste u prenosu informacija. Ne zaboravite, NE postoje ograničenja u transferu količine podataka! Zar to nije moćno, kao da imate sopstveni server na prstu!

Fotografije sve govore

« of 7 »

Imate pitanja? Treba vam procena reklame?

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju.

+381 63 307 897

Izaberite Valutu
RSD Serbian dinar
EUR Euro