344276116_788525519282038_582232964288878162_n
344720800_3525637554370777_1754886590581612678_n (1)
347483241_929788848278719_3810826345263455853_n
344798066_988985212264510_1520759274101531156_n (1)
347513212_147878381599992_3257524560219942470_n
344196575_597593322321277_1344428999607931127_n (1)
e5ba0cc5cfb0b6be56328f64d4b92987

Metal Cards Srbija

Metal Cards Srbija

Metal Cards Srbija

Uz Metal Cards Srbija već danas se pozdravite sa svojim plastičnim i kartonskim vizit karticama i poručite personalizovanu metalnu DIGITALNU zamenu. Od sada, uz našu pomoć, biće vam potrebna samo jedna vizit kartica- ZAUVEK! Naša metalna vizit kartica, uz premium personalizovani dizajn, omogućava vam i deljenje svih podataka samo jednim prislanjanjem vaše kartice na bilo čiji telefon (Androin i Iphone), sa mogućnošću prebacivanja svih željenih informacija NFC tehnogijom (Kao što su: broj telefona, poslovni i privatni email-ovi, lokacija sa mapom, website, razni linkovi, pdf dokumenti, sve društvene mreže, platne aplikacije poput PayPal-a, aplikacije za muziku poput Spotify-a, Pinterest i mnoge druge) na njihov mobilni uredjaj.

Odabrane podatke i informacije koje će se nalaziti na vašoj kartici možete izmeniti (promeniti fotografiju, website, dodati nove podatke, ukloniti stare…) u potpunosti elektronski, bez dolazaka, u roku od jednog radnog dana od slanja zahteva na naš email metalcardssrbija@gmail.com. Radujemo se našoj budućoj saradnji i svim vašim dodatnim pitanjima u dm- u ili putem email-a, Vaš Metal Cards Srbija

Šta je NFC?

NFC je skraćenica od Near Field Communication i predstavlja skup standarda za pametne telefone i ostale mobilne uređaje kojima se uspostavlja radio veza između njih, obično kratkim prislanjanjem jednog uređaja na drugi. Uglavnom se koristi razdaljina od svega par centimetara. NFC možemo gledati kao WiFi, Bluetooth, 3G, 4G… ali razlika je što radi na različitoj frekvenciji i ima drugačiji princip napajanja i razmene podataka.

 Trenutni NFC sistemi rade na frekvenciji 13,56MHz i talasnoj dužini od 22,11m. Da bismo efikasno kreirali dalekodometnu mrežu, potrebno je napraviti predajnik koji bi teoretski imao dimenzije reda četvrtine talasne dužine. U praksi bi morao biti visok više od jednog metra. Kreiranjem malih predajnika veličine nekoliko centimetara, stvara se blisko polje (Near Filed) obično raspona srazmernog veličini predajnika. U suštini to je stacionarno elektromagnetno polje koje pulsira na frekvenciji 13,56MHz. Ako tom polju prinesemo sličnu antenu, indukovaćemo električni potencijal u njoj koji će se menjanti na toj frekvenciji. Promenom strukture signala u aktivnoj anteni (predajniku), možemo poslati signal toj drugoj pasivnoj anteni (prijemniku).

Kako to izgleda u praksi?

Primeri ekskluzivne, metalne, gravirane NFC kartice

Powered by MetalCardsSrbija

Zašto mi?

Powered by Eurodisplay & MetalCardsSrbija

Zaboravite na deljenje papirnih biznis kartica. Uglavnom završe u kanti za smeće ili zaboravljene u nekoj fioci. Digitalizacija je rekla definitivno “Zbogom” papirnim vizitkama. Recite i Vi. Poručite Vašu personalizovanu, ultra modernu, pametnu NFC vizit karticu i zamenite stotine papirnih, samo jednom, Metal Cards Srbija karticom.

Dovoljno je jedan dodir, preciznije prislanjanje kartice na poledjinu smart uredjaja i Vaši podaci su iščitani i podeljeni Vašem klijentu, saradniku ili poslovnom partneru. Zamenite stotine papirnih, samo jednom, Metal Cards Srbija karticom.

Svaki put kada promenite posao, dobijete unapredjenje, promenite email adresu ili bilo koji poslovni podatak, više ne morate praviti nove papirne vizit kartice. Dovoljan je jedan zahtev upućen na naš email, sa svim izmenama, koje želite i sve će biti uradjeno u toku jednog radnog dana. S toga, zamenite stotine papirnih, samo jednom, Metal Cards Srbija karticom.

Sa Vašom-Našom ekskluzivnom, metalnom NFC pametnom vizit karticom, gradite lojalnost i poverenje izmedju Vas i klijenata. Zato što je uvek sa Vama, možete povećati posećenost Vašim društvenim mrežama, uspostaviti veći broj kontakata i veći broj ostvarenih konverzija, vezanih za profit.Ona čuva Vaš najdragoceniji resurs VREME, omogućujući Vam da se koncentrišete na bitnije stvari od pronalađenja, čuvanja i deljenja podataka, ona će to uraditi za Vas u par sekundi. Zamenite stotine papirnih, samo jednom, Metal Cards Srbija karticom.

Ona je luksuzna jer cenimo Vašu potrebu za kvalitetom i prikazivanjem u najboljem svetlu. Ona je ekskluzivna, jer se ne može uporediti sa dosadašnjim vizit karticama. Ona je ogroman idejni i tehnološki napredak. Ona je ogledalo Vašeg poslovanja, zato zamenite stotine papirnih, samo jednom, Metal Cards Srbija karticom.

U svakom trenutku, po Vašoj želji, Vaša ultra moderna i pametna NFC vizit kartica, može postati, lična vizit kartica, kartica za promociju proizvoda, sve što zamislite u digitalnom zapisu, ona mođe postati, jednostavnom promenom podataka na NFC čipu. Ne zaboravite da zamenite stotine papirnih, samo jednom, Metal Cards Srbija karticom.

Kako da Vaše NFC vizit kartice?

Powered by MetalCardsSrbija
MetalCardsSrbija

Novi nivo poslovanja...

…komunukacije i prenosa podataka. Koristite Vašu ekskluzivnu, luksuznu i veoma praktičnu metalnu NFC vizit, biznis karticu svuda i na svakom mestu, šireći mrežu partnera i saradnika, pri tom se sa ponosom reklamirati. Jedna kartica ZAUVEK, rok trajanja je neograničen.

A da pre svega odaberemo boju!

FAQ - Česta pitanja

Powered by Eurodisplay & MetalCardsSrbija

LIGHT vizit kartica

Lagane kartice izrađene od kvalitetnog Anodiziranog Aluminijuma – Predstavite se klijentima DRUGAČIJE! CENA “LIGHT” KARTICE je 1 500 dinara + PDV. Kartice graviramo unikatno po Vašoj želji, a integrisani NFC čip kreiramo shodno Vašim potrebama – beskontaktno podelite Vaš Email, Telefon, Adresu, WEB site, Link, PDF dokument, Twitter, Instagram profil, Linkedin, Facebook, Youtube kanal, PayPal, Telegram, Pinterest, Vašu fotografiju, Video snimak, Logo još mnogo toga. OSTAVITE UTISAK ! 🇺🇸: Light cards made of quality Anodized Aluminum – Present yourself to clients DIFFERENTLY! THE PRICE OF THE “LIGHT” CARD is 1,500 dinars + VAT. We engrave the cards uniquely according to your wishes, and we create the integrated NFC chip according to your needs – contactless share your Email, Phone, Address, WEB site, Link, PDF document, Twitter, Instagram profile, Linkedin, Facebook, YouTube channel, PayPal, Telegram, Pinterest , Your photo, Video clip, Logo and much more. LEAVE AN IMPRESSION!

LIGHT MetalCardsSrbija

Powered by Eurodisplay & MetalCardsSrbija

Ažuriraj podatke

Prikupite Vaše podatke na jedno mesto, ažurirajte ih i spremni ste za izradu Vaše personalne metalne NFC vizit kartice. 

Odaberi dizajn

Možda već imate spreman dizajn, koji će biti na vizit kartici. Ako nemate, tu je naš tim dizajnera da Vam pomogne da odlučite.

Sve je spremno

Pošaljite nam email sa upitom i odluko za vrstu, boju i dizajn vizit kartice. Slede podaci, koje čuvamo kao oči u glavi. Spremno je sve.

Smart NFC Ring!

Kako god ga okrenete na prstu, ostavlja fenomenalan utisak. Okrenite ga na jedan način, sa titanijumskom trakom napred, da pokažete tehnološku snagu koju vaš prst sadrži ili ga okrenite na drugi način za suptilniji izgled.

Ova kvalitetna traka od prefinjenog titanijuma pruža savršen osećaj metala na vašoj koži, idealna za ljude koji prelaze sa metalnog prstena, a koji žele da zadrže sličan izgled i osećaj vezani za prst. Snažan, ali fleksibilan materijal od titanijuma obezbedjuje savršen prsten za upotrebu u teškim uslovima. Prsten u svom sastavu ne sadrži metal NIkl, što je ako važno, jer nikad neće biti iritacije kože, čak i u najtežim uslovima korišćenja.

Možete da koristite svoj NFC prsten da delite Wifi informacije, veze ka web lokacijama, veze do slika, kontakt informacije ili bilo šta što mislite da je pogodno da se bezbedno prenese na pametne telefone i tablete vaših prijatelja. Skoro i da ne postoji vrsta fajla koju ne možete podeliti pametnim NFC prstenom. .jpg .doc .xls .png .mp4 .pdf .zip .txt i još mnogo fajlova, koji se najčešće koriste u prenosu informacija. Ne zaboravite, NE postoje ograničenja u transferu količine podataka! Zar to nije moćno, kao da imate sopstveni server na prstu!

Takođe možete da koristite svoj NFC prsten za pokretanje aplikacija sa prilagođenim podešavanjima (parametrima) što dodatno olakšava korišćenje uređaja. Šta kažete na uključivanje wifi-a ili bluetooth-a, na primer, jednim potezom ruke?

Prsten je veoma lep, elegantan i lagan. Uklapa se u svaku odevnu kombinaciju, takodje se odlično slaže uz drugi muški nakit i satove.

NFC prstenu nikada nije potrebno punjenje. Pametni NFC prsten je vodootporan, što vam daje posebnu sigurnost.


Veličina otvora je 23mm.

MetalCardsSrbija

Novi nivo poslovanja...

…komunukacije i prenosa podataka. Koristite Vaš ekskluzivni, luksuzni i veoma praktični Smart NFC prsten, svuda i na svakom mestu, šireći mrežu partnera i saradnika, pri tome se sa ponosom reklamirati. Jedan prsten ZAUVEK, rok trajanja je neograničen.

Kontakt je najvažniji
Find Us
Follow Us

Pošaljite nam poruku

Pitajte nas sve što Vas zanima ili zbunjuje.

  Imate pitanja? Treba vam procena reklame?

  Pozovite nas za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju.

  +381 63 307 897

  Izaberite Valutu
  RSD Serbian dinar
  EUR Euro