Svetleće reklame

Svetleće reklame spadaju u najefektnije i najtraženije outdoor reklame. Razlog je prost. Uočljivije su od drugih reklama, primenom novih tehnologija mogu se postići veoma zanimljivi efekti a zahvaljujući led diodama potrošnja struje je svedena na minimum.

 

3d reklame sa LED modulima

3D reklame sa led diodama daju novu dimenziju u privlačnosti. Možemo vam isporučiti trodimenzionalne svetleće natpise, a isto možete dobiti razne oblike, recimo Vaš znak i logotip u 3d obliku ukrašen led diodama.

Reklame sa led diodama

Takođe su atraktivne i pravougaone kutije i kutije nepravilnih oblika od pleksiglasa ispod kojeg se nalaze led diode kojim upravljaju procesori koji im omogućuju da se po unapred zadatom principu pale, gase, menjaju boju i “šetaju” ispod panela.

Svetleći totemi

Totemi predstavljaju vertikalno postavljene reklamne panoe, najčešće označavaju da je poslovni objekat u blizini. Svetleći totemi kao statusni simboli efikasno će olakšati klijentu da vas uoči i poveća svoje saznanje o vašem brendu.

Displeji

Elektonski displeji koji ispisuju tekst, sliku ili animaciju. Pogodni za unutrašnja ili spoljna obaveštenja.

3D Reklame

3D reklame i 3d slova izvodimo od raznih materijala kao što su inox, mesing, pleksiglas, stiropor, medijapan, klirit i sl. Po vašoj želji ćemo ih izraditi svetleće sa led diodama ili obične.

3d reklame od inoxa, mesinga…

3D reklame i slova od inoxa mesinga i drugih metala idealni su za brendiranje zgrada, ulaza, predvorja i pultova. Po želji mogu biti ukrašene sa led diodama.

3d reklame i slova od medijapana, klirita…

U poslednje vreme veoma su tražene reklame i 3d slova od medijapana koji uz specijalnu zaštitu može da odoli raličitim vremenskim uslovima. Reklame od medijapana su idealne i za vanjsko i za unutrašnje brendiranje.

3d reklame od stiropora i stirodura

3d reklame od stiropora i stirodura su dugotrajne reklame otporne na atmosferske prilike, toplotu, vlagu, mraz, UV zračenje itd. Ove reklame su idealne za opremanje izloga radnji, sajamskih štandova … Prednosti su im brza izrada, mala težina, otpornost, laka montaža i cena izrade.

Digitalna štampa

Digitalna štampa visoke rezolucije ima veliku primenu u indoor i outdoor reklamiranju. Mi imamo mogućnosti da zadovoljimo najzahtevnije korisnike. Štampu radimo na svim formatima i podlogama (PVC folije, papir, mash, cirade i sl.)

Štampa velikih formata

Štampa velikih formata ima prednost u brendiranju vaših izloga zbog velike vidljivosti. Takođe vam možemo štampati i postaviti rupičaste mash podloge otporne na vetar i druge vremenske prilike sa kojim možete pokriti fasade zgrada.

Digitalna štampa, razno

Pored velikih formata štampamo i sve moguće formate i na raznim materijalima. U ponudi su razni plakati nalepnice i štampane reklame i slično.

Izrada bilborda

U ponudi imamo i štampu bilborda. Od idejnog rešenja i grafičke pripreme i štampe do kompletne montaže i razvođenja instalacije za rasvetu.

Auto grafika, brendiranje automobila

Brendiranje vozila, automobila, kombija i kamiona je vrlo efikasan vid reklame jer pokazuje vaš brend i reklamu gde god su vozila. Neretko klijenti uspostavlaju kontakt tek kada ih reklama na vozilu asocira na njihovu potrebu.

Reklamne table, A table, putokazi i označavanje

Izrađujemo i reklamne table kako za unutrašnje obeležavanje tako i za spoljno obeležavanje. Veoma su praktične i a table na kojima možete ispisivati dnevnu ponudu radnje i sl. Takođe i razne putokaze, table za označavanje, signalne oznake i dr.

Kompletno brendiranje preduzeća i firmi

Brendiranje preduzeća obuhvata sve gore navedene usluge tako da vam možemo brendirati spoljašnost i unutrašnjost zgrade, izloga i vozila uz odgovarajuće toteme, bilborde i reklamne pultove.

Reklamni pultovi

Dobro osmišljeni reklamni pultovi ostavljaju klijentu ustisak poverenja i izdvajaju vas od drugih.

Gravirani materijali

Zahvaljujući našim mašinama za graviranje možemo gravirati metalne table, table od drveta. Uz CNC graviranje, vršimo prorezivanje i izradu slova.

Takođe možemo za vas brendirati razne materijale i predmete laserskim mašinama.

Materijali : Tekstil, Koža, Drvo, Metal, Alubond, Staklo, Ogledalo, Klirit, Dupla graverska plastika.

CNC mašina je dimenzija 4×1.5m , Laserska graverica 130x90cm, Laser Marker mašina ima radnu površinu od 20cm.

Metal Cards

Uz MetalCardsSrbija već danas se pozdravite sa svojim plastičnim i kartonskim vizit karticama i poručite personalizovanu metalnu DIGITALNU zamenu. Od sada, uz našu pomoć, biće vam potrebna samo jedna vizit kartica- ZAUVEK! Naša metalna vizit kartica, uz premium personalizovani dizajn, omogućava vam i deljenje svih podataka samo jednim prislanjanjem vaše kartice na bilo čiji telefon (Android i Iphone), sa mogućnošću prebacivanja svih željenih informacija nfc tehnogijom (Kao što su: Broj telefona, Poslovni i privatni email-ovi, Lokacija sa mapom, Website, Razni linkovi, Pdf dokumenti, Sve društvene mreže, Platne aplikacije poput PayPal-a, Aplikacije za muziku poput Spotify-a, Pinterest i mnoge druge) na njihov mobilni uredjaj. Odabrane podatke i informacije koje će se nalaziti na vašoj kartici možete izmeniti (Promeniti fotografiju, Website, Dodati nove podatke, Ukloniti stare…) u potpunosti elektronski, bez dolazaka, u roku od jednog radnog dana od slanja zahteva na naš email metalcardssrbija@gmail.com. Radujemo se našoj budućoj saradnji i svim vašim dodatnim pitanjima u dm- u ili putem email-a, vaš Metal CardsSrbija😊.

Imate pitanja? Treba vam procena reklame?

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju.