adresa: Vinogradska 93
11 070 Novi Beograd
tel: 011 428-11-38, mob: +381 (63) 307-8-97

e-mail: eurodisplayoffice@gmail.com

 Radno Vreme :

Ponedeljak-Petak 09-17h

Usluge koje vam nudi Euro display

Svetleće reklame

Svetleće reklame spadaju u najefektnije i najtraženije outdoor reklame. Razlog je prost. Uočljivije su od drugih reklama, primenom novih tehnologija mogu se postići veoma zanimljivi efekti a zahvaljujući led diodama potrošnja struje je svedena na minimum.

3d reklame sa diodama

3D reklame sa led diodama daju novu dimenziju u privlačnosti. Možemo vam isporučiti trodimenzionalne svetleće natpise, a isto možete dobiti razne oblike, recimo Vaš znak i logotip u 3d obliku ukrašen led diodama.

 

Reklame sa led diodama

Takođe su atraktivne i pravougaone kutije i kutije nepravilnih oblika od pleksiglasa ispod kojeg se nalaze led diode kojim upravljaju procesori koji im omogićiji da se po unapred zadatom principu pale, gase, menjaju boju i "šetaju" ispod panela.

 

Svetleći totemi

Totemi predstavljaju vertikalno postavljene reklamne panoe, najčešće ozančuju da je poslovni objekat u blizini. Svetleći totemi kao statusni simboli efikasno će olalkšati klijentu da vas uoči i poveća svoje saznanje o vašem brendu.

 

Displeji

Elektonski displeji koji ispisuju tekst, sliku ili animaciju. Pogodni za unutrašnja ili spoljna obaveštenja.

 

3D Reklame

3D reklame i 3d slova izvodimo od raznih materijala kao što su inox, mesing, pleksiglas, sitropor, medijapan, klirit i sl. Po vašoj želji ćemo ih izraditi svetleće sa led diodama ili obične.

3d reklame od inoxa, mesinga...

3D reklame i slova od inoxa mesinga i drugih metala idealni su za brendiranje zgrada, ulaza, predvorja i pultova. po želji mogu biti ukrašene sa led diodama.

 

3d reklame i slova od medijapana, klirita...

U poslednje vreme veoma su tražene reklame i 3d slova od medijapana koji uz specijalnu zaštitu može da odoli raličitim vremenskim uslovima. Reklame od medijapana su idealne i za vanjsko i za unutrašnje brendiranje.

 

3d reklame od stiropora i stirodura

3d reklame od stiropora i stirodura su dugotrajne reklame otporne na atmosferske prilike, toplotu, vlagu, mraz, UV zračenje itd. Ove reklame su idealne za opremanje izloga radnji, sajamskih štandova ... Prednosti su im brza izrada, mala težina, otpornost, laka montaža i cena izrade.

 

Digitalna štampa

Digitalna štampa visoke rezolucije ima veliku primenu u indoor i outdoor reklamiranju. Mi imamo mogućnosti da zadovoljimo najzahtevnije korisnike. Štampu radimo na svim formatima i podlogama (PVC folije, papir, mash, cirade i sl.)

Štampa velikih formata

Štampa velikih formata ima prednost u brendiranju vaših izloga zbog velike vidljivosti. Takođe vam možemo štampati i postaviti rupičaste mash podloge otporne na vetar i druge vremenske prilike sa kojim možete pokriti fasade zgrada.

 

Digitalna štampa, razno

Pored velikih formata štampamo i sve moguće formate i na raznim materijalima. U ponudi su razni plakati nalepnice i štampane reklame i slično.

 

Izrada bilborda

U ponudi imamo i štampu bilborda. Od idejnog rešenja i grafičke pripreme i štampe do kompletne montaže i razvođenja instalacije za rasvetu.

 

Auto grafika, brendiranje automobila

Brendiranje vozila, automobila, kombija i kamiona je vrlo efikasan vid reklame jer pokazuje vaš brend i reklamu gde god su vozila. Neretko klijenti uspostavlaju kontakt tek kada ih reklama na vozilu asocira na njihovu potrebu.

 

Reklamne table, A table, putokazi i označavanje

Izrađujemo i reklamne table kako za unutrašnje obeležavanje tako i za spoljnoobeležavanje. Veoma su praktične i a table na kojima možete ispisivati dnevnu ponudu radnje i sl. Takođe i razne putokaze, table za označavanje, signalne oznake i dr.

 

Kompletno brendiranje preduzeća i firmi

Brendiranje preduzeća obuhvata sve gore navedene usluge tako da vam možemo brendirati spoljašnost i unutrašnjost zgrade, izloga i vozila uz odgovarajuće toteme, bilborde i reklamne pultove.

 

Reklamni pultovi

Dobro osmišljeni reklamni pultovi ostavljaju klijentu ustisak poverenja i izdvajaju vas od drugih.

 

Gravirani materijali

Zahvaljujući našim mašinama za graviranje možemo gravirati metalne table, table od drveta. Uz CNC graviranje, vršimo prorezivanje i izradu slova.

CNC masina je dimenzija 4x1.5m , Laserska graverica 100x70cm

Brendiranje

brendiranje

Kompletno brendiranje preduzeća

Reklamne table

h&K-dusanova

A-table, reklame na medijapanu bilbordi...

Digitalna štampa

lilly-digitalna-i-svetleca-reklama

Digitalna štampa velikih formata.

Autografika

brendiranje-vozila-4

Radimo brendiranje čitavog voznog parka.

3D reklame

3d slova inox

Izrađujemo 3D reklame svih oblika i veličina.

Svetleće reklame

3d MEGASTORES ELECTRONIKI

Svetleće reklame koje smo radili krase mnoge firme.

logo